Кваліфікаційна атестація з професії « Кухар Кондитер»

Професію кондитера часто порівнюють з працею художника. І це дійсно так, це вміння творчо поєднувати смак, запах і форму. Кондитер готує кондитерські вироби, креми, начинки, помадки, цукерки, рулети,печиво, торти і тістечка. Всі вони гарно оздоблені і, звичайно, смачні та корисні.
Професія кондитера – широка та змістовна, праця клопітка і важка, яка потребує багато зусиль, напруження, натхнення, творчого пошуку.

У ДНЗ “Львівське ВППУ” 25 листопада відбулась кваліфікаційна атестація з професії « Кухар Кондитер» на ІІІ розряд у групі 310. Майстер виробничого навчання Джаган Т.М. разом із здобувачами освіти організували захист та залишили в кожного з членів комісії солодкі спогади.