УВАГА! НОВИНКА! ЗАПРОШУЄМО ВАС ДО НОВОЇ ПРОФЕСІЇ «МАЙСТЕР РЕСТОРАННОГО ОБСЛУГОВУВАННЯ»

Увага!!! Новинка! Запрошуємо Вас до нової професії «Майстер ресторанного обслуговування»

Якщо Ви закінчили 11 класів і у Вас є бажання отримати престижну професію, тоді Вам до нас.

Відвідування кафе чи ресторану дає людині можливість відпочити, поспілкуватися з друзями, скуштувати страви, які важко або неможливо приготувати у домашніх умовах. Місця, які подобаються, клієнти із задоволенням рекомендують іншим, збирають там цілі компанії і навіть відзначають урочисті події. Як правило, привабливість таких місць полягає не у чомусь одному (смачній їжі, стильному інтер’єрі, ввічливому обслуговуванні, живій музиці), а у сукупності цілого ряду складових, яку прийнято називати атмосферою. За тим, щоб заклад функціонував бездоганно, їжа була вишуканою і смачною, а в усіх відвідувачів був гарний настрій, повинен слідкувати майстер ресторанного обслуговування. Саме в його обов’язки входить завдання забезпечення належного сервісу.

Майстер ресторанного обслуговування – комплексна професія, яка синтезує у собі обов’язки офіціанта, бармена, кухаря, хостеси, адміністратора, управлінця, обліковця, маркетолога. Фахівець керує обслуговуючим персоналом або самостійно обслуговує постійних клієнтів та VIP-персон, зі складним сервіруванням та під час тематичних святкових заходів. Бере участь або самостійно створює ескізи оформлення банкетного залу, барної стійки, вітрин та приміщення. Отримує посуд, прибори, столову білизну. Полірує посуд і столові прибори. Складає серветки різними способами. Здійснює попереднє сервірування столів. Зустрічає клієнтів, супроводжує їх до вільних або попередньо замовлених місць. Обслуговує клієнтів при замовленні страв у номер готелю. Надає вичерпну інформацію клієнтам щодо інгредієнтів, способу приготування та споживання страв, напоїв, десертів.