15 червня 2017 року  у  ДНЗ «Львівське вище професійне політехнічне училище» відбувся ІV етап атестаційної експертизи .

Комплексно кваліфікаційні роботи виконували учні випускних груп з професій «Кухар» рівень  кваліфікації – 5 розряд та «Майстер ресторанного обслуговування» – 4 розряд.

Під час проведення комплексних кваліфікаційних робіт були присутні: заступник директора департаменту професійно – технічної освіти  Міністерства освіти і науки України Карбишева В.О.; начальник відділу професійно-технічної освіти  Департаменту освіти і науки Львівської обласної  державної адміністрації – Матвіїв І.І. , голова експертної комісії – Бобко В.М. ,члени комісії – Вороняк Р.М. , Пахолок Р.А.

На особливу увагу заслуговують  вишукані страви та напої – коктейлі виготовлені   кухарями ,  майстрами ресторанного обслуговування з використанням високоякісної сировини   та екзотичних продуктів при оформленні , а саме :

« Млинці  зелені з начинкою » , «Теплий салат » , «Суп – п’юре грибний з профітролями  » ,  «Грецький салат (Фірмовий)», « М’ясо  по –  баварськи  » , «Солянка з птиці »,  страва «Комплімент  з рік оттою »  та ряд десертів і напоїв .

Презентація страв та напоїв проведена учнями на високому  рівні  якість яких, мала можливість продегустувати та оцінити експертна комісія .

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Навігація по публікаціях