13 лютого 2019р. майстер виробничого навчання Мельник Марія Павлівна провела показовий урок з виробничого навчання в групі «Кухар, кондитер» на тему: «Приготування фаршу з м ‘яса. Вимоги до якості».

13 лютого 2019р. майстер виробничого навчання Мельник Марія Павлівна провела показовий урок з виробничого навчання в групі «Кухар, кондитер» на тему: «Приготування фаршу з м ‘яса. Вимоги до якості».
Метою уроку було практично закріпити учнями набуті теоретичні знання з спецпредметів, розвивати професійну самостійність та пізнавальну активність під час роботи з інструкційно-технологічними картками та вирішення проблемних і виробничих ситуацій, розвивати вміння оцінки якості готових виробів.
Урок пройшов на високому професійному рівні, учні справилися зі своїми завданнями і приготували смачні кондитерські вироби.